Είστε εδώ: Αρχική \ Δραστηριότητες \ Λεύκωμα
   
     
 
     
 

Το Λεύκωμα δημιουργήθηκε στο τέλος του ακαδ. έτους 2005 - 2006 μετά την επιθυμία τελειοφοίτων του Τμήματος Σχεδιασμού & Παραγωγής Ενδυμάτων να φωτογραφήσουν τη δουλειά τους και να την παρουσιάσουν σε έντυπη μορφή. Πρόκειται για μια δουλειά που είναι μέρος της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας. Ξεκινάει στο εργαστήριο Σχεδιασμού και ολοκληρώνεται στο ατελιέ του Τμήματος.

 Με την επίβλεψη των καθηγητών τους, οι φοιτητές πραγματοποιούν τα ρούχα που αρχικά σχεδιάζουν μέσα στο πνεύμα των τάσεων της Μόδας. Στη συνέχεια μέσα από την επιλογή των υφασμάτων και των υλικών μορφοποιούν το ρούχο που ολοκληρώνεται με την κατασκευή και την τελική μορφή.

Με έμπνευση από την ατμόσφαιρα του Καλοκαιριού, τα ρούχα που παρουσιάζονται εκφράζουν τη διάθεση και αντίληψη του κάθε σχεδιαστή ξεχωριστά, καθώς και ένα ομαδικό πνεύμα έρευνας και δουλειάς του Τμήματος.

Αποτελούν ένα κομμάτι της καλλιτεχνικής δημιουργίας του Τμήματος που συνεχίζει να παράγει ιδέες και προϊόντα μέσα στους χώρους των εργαστηρίων και του ατελιέ με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και μηχανημάτων, ακολουθώντας σε τεχνολογικό επίπεδο το πνεύμα της σύγχρονης βιομηχανίας ένδυσης.

 Ο Σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο ''Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Συλλογών Ενδυμάτων'' με την επιμέλεια της Βενετίας Κουτσού, καθηγήτριας Εφαρμογών.

Η κατασκευή/ραφή πραγματοποιήθηκε στο Ατελιέ με την επιμέλεια της Αναστασίας Πινέλη, ΕΡ.ΔΙ.Π

 

   
 
     
 
 


 
   
 
 
 
Αρχική :: Το τμήμα :: ??a?????se?? ?µ?µat?? :: Ανακοινώσεις Γραμματείας :: Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού :: Σπουδαστικά Θέματα :: Πρόγραμμα Σπουδών :: Φοιτητικά :: Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων :: Προσωπικό Τμήματος :: Γραφείο διασύνδεσης :: Δραστηριότητες :: Σύνδεσμοι/Links :: Βιβλιοθήκη :: Δικαιολογητικά σίτισης ακαδ. έτους 2018-2019 :: Επαγγελματικά δικαιώματα :: Υποτροφίες :: Οδηγός Σπουδών :: Course catalogue :: Diploma Supplement Παράρτημα Διπλώματος :: Εσωτερική Αξιολόγηση Τμήματος :: External Evaluation Report :: Δοικητική Οργάνωση του Τμήματος :: Επικοινωνία
Login Αναζήτηση

 

active³ 4.4 · Ultravision © 2007 · Όροι χρήσης ·