Είστε εδώ: Αρχική \ Πρόγραμμα Σπουδών \ Περιεχόμενο και Δομή Σπουδών
   
     
 
     
 

 

 Το αντικείμενο σπουδών του τμήματος ΣΤΕ καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο του κλάδου ένδυσης με τρείς κατευθύνσεις : τον  Σχεδιασμό Μόδας, την Παραγωγή Ετοίμων Ενδυμάτων και το Μάρκετινγκ Μόδας.

  • Στο σκέλος του Σχεδιασμού Μοδας περιλαμβάνονται γνώσεις σχετικές με την Ιστορία της Τέχνης, τις πηγές Μόδας, τα υλικά και την τεχνολογία CAD/CAM για  τη δημιουργία προϊόντων Μόδας.
  • Στο σκέλος της Παραγωγής Ενδυμάτων, περιλαμβάνονται γνώσεις σχετικές με την τεχνολογία των υλικών και των διαδικασιών, την οργάνωση της παραγωγής και τον έλεγχο της ποιότητας, τη διοίκηση των μονάδων κατασκευής ενδυμάτων, το περιβάλλον της επιχείρησης, τη χρηματοοικονομική διοίκηση και τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού.
  • Στο σκέλος του Μάρκετινγκ Μόδας, περιλαμβάνονται γνώσεις σχετικές με την έρευνα αγοράς και τον καταναλωτή, το Μάρκετινγκ, τη δημιουργία και διαχείριση επωνυμιών (brand names),την προώθηση και την παρουσίαση προϊόντων Μόδας στη λιανική.


  
 
     
 
 


 
   
 
 
 
Αρχική :: Το τμήμα :: ??a?????se?? ?µ?µat?? :: Ανακοινώσεις Γραμματείας :: Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού :: Σπουδαστικά Θέματα :: Πρόγραμμα Σπουδών :: Φοιτητικά :: Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων :: Προσωπικό Τμήματος :: Γραφείο διασύνδεσης :: Δραστηριότητες :: Σύνδεσμοι/Links :: Βιβλιοθήκη :: Δικαιολογητικά σίτισης ακαδ. έτους 2018-2019 :: Επαγγελματικά δικαιώματα :: Υποτροφίες :: Οδηγός Σπουδών :: Course catalogue :: Diploma Supplement Παράρτημα Διπλώματος :: Εσωτερική Αξιολόγηση Τμήματος :: External Evaluation Report :: Δοικητική Οργάνωση του Τμήματος :: Επικοινωνία
Login Αναζήτηση

 

active³ 4.4 · Ultravision © 2007 · Όροι χρήσης ·