Είστε εδώ: Αρχική \ Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού \ Κοντάρα Αικατερίνη
   
     
 
     
 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ PROJECT 

Στα πλαίσια των διδακτικών δραστηριοτήτων του μαθήματος Σχέδιο Μόδας Ι και με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση “RESTART” που φιλοξενείται στο ΜOMus - Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, προγραμματίζεται παρουσίαση των τελικών project που υλοποιήθηκαν με έμπνευση από έργα των σημαντικότερων καλλιτεχνών από την εποχή της ρωσικής πρωτοπορίας και την avant-garde σκηνή του 20ου αιώνα.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στις 12:00

Η συμμετοχή των φοιτητών/τριών είναι απαραίτητη για την παρουσίαση του υλικού έρευνας και των στοιχείων που αξιοποιήθηκαν στο τελικό project του εξαμήνου καθώς και για την κατοχύρωση παρακολούθησης του μαθήματος. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα Σχεδιαστηρίου σύμφωνα με την κατάταξη των εργαστηριακών ομάδων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 

Στα πλαίσια των διδακτικών δράσεων του μαθήματος Σχέδιο Μόδας Ι διοργανώνεται εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων, με περιήγηση στις υπαίθριες διαδρομές και περιβαλλοντικές ενότητες από ενδημικά και αυτοφυή είδη της βαλκανικής και ελληνικής φύσης.   

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στις 11:00

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές/τριες μπορούν να συγκεντρώσουν στοιχεία πρωτογενούς έρευνας και φωτογραφίες από μεμονωμένα είδη χλωρίδας ή ομάδες αυτών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για το τελικό project του μαθήματος. Η προμήθεια μέσων καταγραφής (φωτογραφική μηχανή, sketchbook κ.λπ.) είναι απαραίτητη για την επίσκεψη. Δηλώσεις συμμετοχής έως 14 Μαΐου στους υπεύθυνους των εργαστηριακών ομάδων. 

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ανακοινώνεται ότι η επαναληπτική εξέταση για το μάθημα Portfolio (Εργαστήριο) θα γίνει την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 (ημερομηνία παράδοσης των sketchbook και τελικών εργασιών) στις 12:00 στην Αίθουσα Ατελιέ.

ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Οι φοιτητές-τριες που έχουν δηλώσει το μάθημα Ιστορία Μόδας (Γ΄ Εξαμήνου) μπορούν  να παραλαμβάνουν το σχετικό υλικό (σε ηλεκτρονική μορφή) από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρες συναντήσεων: κάθε Τετάρτη 12:00-13:00 και Πέμπτη 15:00-16:00 (Κτίριο Διοίκησης.
Γ:13)
E-Mail: akontara@gmail.com  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
 
     
 
 


 
   
 
 
 
Αρχική :: Το τμήμα :: ??a?????se?? ?µ?µat?? :: Ανακοινώσεις Γραμματείας :: Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού :: Σπουδαστικά Θέματα :: Πρόγραμμα Σπουδών :: Φοιτητικά :: Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων :: Προσωπικό Τμήματος :: Γραφείο διασύνδεσης :: Δραστηριότητες :: Σύνδεσμοι/Links :: Βιβλιοθήκη :: Δικαιολογητικά σίτισης ακαδ. έτους 2018-2019 :: Επαγγελματικά δικαιώματα :: Υποτροφίες :: Οδηγός Σπουδών :: Course catalogue :: Diploma Supplement Παράρτημα Διπλώματος :: Εσωτερική Αξιολόγηση Τμήματος :: External Evaluation Report :: Δοικητική Οργάνωση του Τμήματος :: Επικοινωνία
Login Αναζήτηση

 

active³ 4.4 · Ultravision © 2007 · Όροι χρήσης ·