Είστε εδώ: Αρχική \ Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού \ Κοντάρα Αικατερίνη
   
     
 
     
 
Κοντάρα Αικατερίνη
Κοντάρα Αικατερίνη

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 

Στα πλαίσια των διδακτικών δραστηριοτήτων του μαθήματος Σχέδιο Μόδας Ι προγραμματίζεται εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση “Πέρα από την κοινή λογική” που φιλοξενείται στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με έργα των σημαντικότερων καλλιτεχνών της ρωσικής πρωτοπορίας από τη συλλογή Κωστάκη του ΚΜΣΤ στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 12:30

Η συμμετοχή των φοιτητών/τριών είναι απαραίτητη για τη συλλογή υλικού έρευνας και στοιχείων που θα αξιοποιηθούν στο τελικό project του εξαμήνου.   
Δηλώσεις συμμετοχής στους υπεύθυνους των εργαστηριακών ομάδων του μαθήματος.  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 

Στα πλαίσια των διδακτικών δράσεων του μαθήματος Ιστορία Ένδυσης διοργανώνεται εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Θεσσαλονίκη), με περιήγηση στις μόνιμες εκθέσεις που αφορούν θεματικές ενότητες από τον καθημερινό και δημόσιο βίο, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη λατρεία σε επιμέρους πτυχές της ιστορίας των βυζαντινών χρόνων.  

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές/τριες μπορούν να συγκεντρώσουν υλικό πρωτογενούς έρευνας, φωτογραφίες και στοιχεία από μεμονωμένα εκθέματα ή ομάδες εκθεμάτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για το τελικό project του μαθήματος. Η προμήθεια μέσων καταγραφής (sketchbook, μολύβια, φωτογραφική μηχανή κ.λπ.) είναι απαραίτητη για την επίσκεψη. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ  

Για τις ανάγκες του μαθήματος Σχέδιο Μόδας Ι πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης (Θεσσαλονίκη) στη μόνιμη έκθεση “Παραδοσιακές Ενδυμασίες της Μακεδονίας και της Θράκης: 1860-1960” με σπάνια δείγματα από τη βορειοελλαδική φορεσιά και πολιτισμική ταυτότητα.

Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στις 11:30

Η συμμετοχή των φοιτητών/τριών είναι αραίτητη για τη συλλογή υλικού έρευνας και στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν στο τελικό project του μαθήματος. Επίσης απαραίτητη η προμήθεια υλικών σχεδιασμού (sketchbook, μολύβια κ.λπ.) κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ανακοινώνεται ότι η επαναληπτική εξέταση για το μάθημα Portfolio (Εργαστήριο) θα γίνει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 (καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των sketchbook και τελικών εργασιών) στις 11:00-12:00 στην Αίθουσα Ατελιέ.

ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Οι φοιτητές-τριες που έχουν δηλώσει το μάθημα Ιστορία Μόδας (Γ΄ Εξαμήνου) μπορούν  να παραλαμβάνουν το σχετικό υλικό (σε ηλεκτροκή μορφή) από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρες συναντήσεων: κάθε Τετάρτη 12:00-13:00 και Πέμπτη 15:00-16:00 (Κτίριο Διοίκησης.
Γ:13)
E-Mail: akontara@gmail.com  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
 
     
 
 


 
   
 
 
 
Αρχική :: Το τμήμα :: Ανακοινώσεις Τμήματος :: Σπουδαστικά Θέματα :: Πρόγραμμα Σπουδών :: Φοιτητικά :: Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων :: Προσωπικό Τμήματος :: Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικού Προσωπικού :: Γραφείο διασύνδεσης :: Δραστηριότητες :: Σύνδεσμοι/Links :: Βιβλιοθήκη :: Δικαιολογητικά σίτισης ακαδ. έτους 2017-2018 :: Επαγγελματικά δικαιώματα :: Υποτροφίες :: Οδηγός Σπουδών :: Course catalogue :: Diploma Supplement Παράρτημα Διπλώματος :: Εσωτερική Αξιολόγηση Τμήματος :: External Evaluation Report :: Επικοινωνία
Login Αναζήτηση

 

active³ 4.4 · Ultravision © 2007 · Όροι χρήσης ·